Retourneren

Het kan zijn dat u het product wilt retourneren? Geen probleem!

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten teruggestort.

Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 6,75 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder.
Bij grote pakketen kunnen wij een retourlabel voor u aanmaken, deze kosten worden na afhandeling van het gehele aankoopbedrag afgetrokken.

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Glasschilderijen vallen buiten de normale retour procedure wegens kwetsbaarheid. Neem voor retour contact op met onze klantenservice.
Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@ervesto.com. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Contact formulier